ПРИВАТНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

ХЕРСОНСЬКИЙ
ЕКОНОМІЧНО-ПРАВОВИЙ
ІНСТИТУТ

ПРИВАТНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

ХЕРСОНСЬКИЙ
ЕКОНОМІЧНО-ПРАВОВИЙ 
ІНСТИТУТ

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»

Rating 5 (1 Votes)

14 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування в дитячі обласні лікарні України.


ВБФ «Серце до серця» (http://sercedoserca.com.иа) веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні.


Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети:


Основні цілі фонду:

  • розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських
  • стандартів;
  • привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
  • виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
  • покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.


Протягом 2006-2019 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнесструктур було зібрано 41 193 282, 65 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.


З переліком обладнання, придбаного протягом чотирнадцяти років діяльності фонду, Ви можете ознайомитись за посиланням http://sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannia/


Цього року фонд «Серце до серця» організовує 15-ту Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка триватиме з 1 квітня по 3 травня 2020 року. Кошти збиратимуться з метою придбання кардіореанімаційного медичного обладнання у дитячі лікарні України.